Blinker Forel / Baars Plug 4,5 cm.
0 Reviews | Review toevoegen

Door zijn geringe afmetingen is dit een ideaal plugje voor het vissen op bijvoorbeeld forel en baars. De plugjes hebben een hoge aantrekkingskracht door hun levendige actie en ingebouwde ratel. De...

€ 6,95
€ 4,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

Door zijn geringe afmetingen is dit een ideaal plugje voor het vissen op bijvoorbeeld forel en baars. De plugjes hebben een hoge aantrekkingskracht door hun levendige actie en ingebouwde ratel.

De speciale duiklip is ontworpen om de plug goed en snel te laten duiken (zwemdiepte 0 - 1,8 meter). Ondanks zijn kleine formaat is de plug relatief zwaar waardoor je hem heel goed en nauwkeurig in kunt werpen.

De Blinker plug heeft een lengte van 4,5 cm. bij een gewicht van 4 gram en is voorzien van vlijmscherpe VMC dreggen. Kies uit verschillende unieke kleuren.

Tip: kies voor donkere kleurpatronen wanneer je bijvoorbeeld in heldere forellen beekjes vist maar kies voor felle en duidelijke kleuren als het water erg troebel is!
  • Lengte: 4,5 cm.
  • Gewicht: 4,0 gram
  • Duikdiepte: 1,8 meter
  • Type plug: Drijvend

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten