Kunstaasredder RVS

RVS Kunstaasredder
Kunstaasredder RVS
0 Reviews | Review toevoegen

Tijdens het vissen met kunstaas kun je af en toe vast komen te zitten. Baal jij er ook zo van als je weer eens je kunstaas verspeelt? Dan is dit de perfecte oplossing voor je. Met deze kunstaasredd...

€ 14,95
€ 11,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Tijdens het vissen met kunstaas kun je af en toe vast komen te zitten. Baal jij er ook zo van als je weer eens je kunstaas verspeelt? Dan is dit de perfecte oplossing voor je. Met deze kunstaasredder raak je bijna nooit meer dure pluggen kwijt.

Hoe het werkt? Deze RVS kunstaas redder is voorzien van kettinkjes. Als je kunstaas vastgelopen is laat je hem aan een stevig touw langs je lijn naar beneden glijden. De kettinkjes haken vervolgens vast in de dreggen van je kunstaas waarna je hem met kracht los kunt trekken.

Tip: soms pakken de kettinkjes van de kunstaasredder niet gelijk de dreggen vast. Je kunt hem dan het beste een paar keer heen en weer schudden!
  • Met deze kunstaasredder verspeel je bijna geen kunstaas meer
  • Hij is erg zwaar (210 gram) en zakt dus goed naar beneden langs je lijn
  • Voortaan krijg je heel veel vastgelopen pluggen weer netjes terug
  • De kunstaasredder heb je meestal in 2 of 3 keer al terug verdiend
  • Wordt geleverd zonder touw, dus je moet zelf voor een touw zorgen

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten