Dr. Spoon Lepel 8 cm. (Rozemeijer)

Dr. Spoon Lepel 8 cm. (Rozemeijer)
0 Reviews | Review toevoegen

De lepel is een klassiek kunstaas waar al generaties lang mee wordt gevist. Maar dat betekent nog niet dat het een achterhaald kunstaas is. Ideaal voor het snoeken in de polder!

€ 5,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

De lepel is een klassiek kunstaas waar al generaties lang mee wordt gevist. Maar dat betekent nog niet dat het een achterhaald kunstaas is, integendeel! Lepels zijn nog steeds het perfecte kunstaas om snoeken te vangen. Omdat het gewicht niet te hoog is (14 gram) kun je hem ook uitstekend in de polder gebruiken.

De Dr. Spoon van Rozemeijer is verkrijgbaar in 3 succesvolle kleuren en voorzien van een scherpe dreg. De lepel weegt 14 gram en de lengte is 8 cm.

Tip: het vissen met deze lepel is heel eenvoudig. Je kunt hem gewoon in 1 tempo binnendraaien waardoor hij aantrekkelijk door het water blinkt. Ook kun je hem af en toe naar beneden laten dwarrelen. Hierbij zal de zilveren kant naar boven staan zodat je hem zelf goed kunt zien in het water, terwijl de snoeken van de onderkant juist de gekleurde kant zien. Een killer in de polder!

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten