Babyboom Plug 4,5 cm. (Rozemeijer)

Babyboom Plug 4,5 cm. (Rozemeijer)
0 Reviews | Review toevoegen

De Babyboom is het kleinste plugje van Rozemeijer en een perfecte plug voor baars. Je kunt deze langzaam zinkende plug zowel snel als langzaam binnen vissen. Hij heeft een goede actie waarbij de in...

€ 7,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

De Babyboom is het kleinste plugje van Rozemeijer en een perfecte plug voor baars. Je kunt deze langzaam zinkende plug zowel snel als langzaam binnen vissen. Hij heeft een goede actie waarbij de ingebouwde ratel voor extra vibratie zorgt. Voorzien van 2 scherpe VMC dreggen een killer voor baars, roofblei en kleinere snoeken.

De Babyboom plug loopt niet diep en is daardoor perfect met een lichte spinhengel op ondiep water te vissen. Het is een perfecte baarsplug die erg stevig en ook eens goed betaalbaar is. Kies uit 5 felle kleuren!

Tip: Wil je de plug iets dieper laten zwemmen? Houdt dan je hengeltop helemaal naar beneden, dan kun je wel een meter zwemdiepte halen.
 
  • Lengte: 4,5 cm.
  • Gewicht: 15 gram
  • Duikdiepte: 15 - 60 centimeter
  • Type plug: Zinkend

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten