Street Fishing Landingsnet (Rozemeijer)

Street Fishing Landingsnet (Rozemeijer)
4 Reviews | Review toevoegen

Dit inklapbare roofvis net is ideaal voor het zogenaamde street fishing, wat tegenwoordig razend populair is. Maar ook voor het struinend vissen in de polder is dit schepnet bijvoorbeeld ideaal. E...

Levertijd

1 dag

€ 39,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Dit inklapbare roofvis net is ideaal voor het zogenaamde street fishing, wat tegenwoordig razend populair is. Maar ook voor het struinend vissen in de polder is dit schepnet bijvoorbeeld ideaal.

Een compact en visvriendelijk landingnet van Rozemeijer met een rubberen coating dat eenvoudig is op te bergen en mee te nemen!

De armen van het net zijn 70 cm lang en uitgeklapt zijn de afmetingen van het net 70 cm (breedte) x 60 cm (lengte). De diepte van het net is 60 cm en de steel is uitschuifbaar tot 162 cm. Wordt geleverd inclusief een handige opberghoes zodat je geen vervelende vislucht meeneemt in je auto.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

walter - 23-11-2018 10:25

compact maar bij zware vissen erg fragile heb er 2 gehad , net is gauw kapot een zware vis zakt er zo doorheen. ik vis elk weekend en wil gewoon op mijn materiaal kunnen vertrouwen .

al met al geen beste kwaliteit

Remco - 24-11-2017 18:56

Op het oog een zeer fraai landingsnet. Eenvoudig in gebruik en simpel bij je te steken als je te voet bent. Duurzaamheid van het net zelf is belabberd. Eenmaal een beschadiging in de mazen en een zware vis zakt er zo doorheen. Een jaar matig intensief gebruik (eens per 2 weken) lijkt het maximum. Hiervoor geldt wat mij betreft het devies goedkoop = duurkoop.

R. van Duuren - 26-02-2015 15:00

Een mooi schepnet met een sterk inklap mechanisme (dat heb ik wel eens anders meegemaakt). Er zat ook een beschermhoes bij maar die gebruik ik eigenlijk niet. In zo'n hoes droogt het net niet goed op en gaat het alleen maar stinken.

Martin - 22-11-2014 12:39

Snel geleverd, de volgende dag al in huis!

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten