Rubber Streetfishing Schepnet 50 x 40 cm.

Rubber Streetfishing Schepnet 50 x 40 cm. Iron Claw Quick Scoop Schepnet
Rubber Streetfishing Schepnet 50 x 40 cm. Iron Claw Quick Scoop Schepnet
Rubber Streetfishing Schepnet 50 x 40 cm.
2 Reviews | Review toevoegen
Zoek je een handig schepnet voor het landen van grote vissen zoals snoek en snoekbaars? Dit is een betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig streetfishing net met een rubberen coating.

Levertijd

1 dag

€ 24,95
€ 19,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Zoek je een handig schepnet voor het landen van grote vissen zoals snoek en snoekbaars? Dit is een betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig streetfishing net dat zorgvuldig is afgewerkt met een rubberen coating. Voorzien van een stabiele handgreep en eenvoudig in te klappen.

De afmetingen van het net zijn ongeveer 50 x 40 cm.
 
  • Het net is makkelijk mee te nemen en dus ideaal voor het streetfishen
  • Hij ligt lekker in de hand en is makkelijk met één hand te gebruiken
  • Door de rubberen coating blijft je kunstaas niet in het net vast zitten
  • De steel is telescopisch uitschuifbaar van 65 cm tot maximaal 100 cm
  • Door de handige riemclip kun je hem makkelijk bij je dragen

Sorteren op:

Review toevoegen
Kees OWH - 26-07-2022 18:42

Moet het net nog proberen, maar tevreden met de eenvoudige constructie. Met de clip schuif je het net op de broekriem. Bij gebruik klapt het net vanzelf open. Draai het net om, dan klapt het weer dicht. Kan bijna niet stuk gaan. Ik hoop er veel plezier van te hebben.

Quin - 09-07-2018 22:09

ik heb vele schepnetten in mijn leven gebruikt voor het roofvissen maar deze is zonder twijfel de beste. hij klapt heel snel en makkelijk uit. ingeschoven is de steel ongeveer net zo lang als het net waardoor het makkelijk opbergen is. aan de steel zit een clip waardoor je hem makkelijk an je broek of tas kan vastzetten. zo clip ik hem achterop mijn tas aan de hendel en zodra ik een vis heb is het super makkelijk het schepnet gereed te maken.
ik ben zelden zo tevreden geweest met een schepnet. bij veel schepnetten is het net vastgemaakt aan de steel met een soort grote splitring, die heel vaak langzaam doorbuigt bij grote vissen waardoor na lange tijd het kapot gaat. hier is het gewoon vastgemaakt met hetzelfde materiaal als het net zelf. kort samengevat: een compact, stevig en super handig net. ik raad het zeker aan!
Zelfs voor 50 euro zou ik dit nog een goede prijs kwaliteit vinden. Top dus!!!