Stinger + Dreg + Jigkop 5,5 cm.

Stinger + Dreg + Jigkop 5,5 cm.
Stinger + Dreg + Jigkop 5,5 cm.
0 Review | Review toevoegen
Deze klant-en-klare stinger met jigkop is een handig hulpmiddel om meer vis te vangen. Zeker als de vissen voorzichtig azen helpt de extra dreg je om meer aanbeten te verzilveren!
€ 6,95
€ 4,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Een stinger is een handig hulpmiddel om meer vis te vangen. Hiermee zorg je namelijk voor een extra dreg om bij een aanbeet meer kans te hebben de vis te haken. Zeker als de vissen voorzichtig azen en niet vol over je kunstaas heen schuiven maar voorzichtig in de staart bijten mis je vaak veel aanbeten. Dat is voortaan verleden tijd, met deze stinger kun je meer aanbeten verzilveren!

Zelf knopen is met deze kant-en-klare stinger niet nodig. Hij is compleet inclusief jigkop die je op de bekende manier in de kop van je shad plaatst. Vervolgens prik je de dreg wat verder naar achteren in het lijf van de softbait. Bij een aanbeet zal het pinnetje bovendien loskomen waardoor alleen de dreg in de bek zit van de vis.

De stingers zijn voorzien van een jigkop in maat 3/0 en hebben een lengte van 5,5 cm. Ze hebben een trekkracht van 10 kg en zijn geschikt voor softbaits tot een lengte van 12,5 cm.

Kies uit diverse gewichten!

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.