Kruisnet Deluxe 100 x 100 cm.

Kruisnet Deluxe 100 x 100 cm.
Kruisnet Deluxe 100 x 100 cm.
3 Reviews | Review toevoegen
Dit luxe kruisnet is perfect om kleine aasvisjes te vangen uit het water in de haven of vanaf bruggen. Door de speciale constructie is dit kruisnet extra stevig.

Levertijd

1 dag

€ 19,95
€ 14,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Dit luxe kruisnet is perfect om kleine aasvisjes te vangen uit het water in de haven of vanaf bruggen. Bind een stuk touw aan de bovenkant om hem in het water te laten zakken tussen een school voorntjes. Even wachten, ophalen... en je hebt in korte tijd een emmer vol vissen.

Door de speciale constructie is dit kruisnet extra stevig en blijft hij goed open staan. Met zijn afmetingen van 100 x 100 cm is hij lekker groot. De kleine mazen (4 mm) zorgen ervoor dat ook kleine visjes niet kunnen ontsnappen!

Tip: bestel hier de handige kruisnet steel.

Sorteren op:

Review toevoegen
Sander - 20-09-2019 19:18

Een prima kruisnet, degelijk en eenmaal ingeklapt weer makkelijk mee te nemen. Ideaal om in de haven te gebruiken. Er zit alleen geen lang touw bij, dus die moet je er zelf nog even aanknopen. Die had ik gelukkig nog wel in de schuur liggen, dus ik kon hem gelijk de eerste keer gebruiken.

Adriaan - 24-08-2019 13:46

In eerste instantie lijkt het een prima netje, maar na gebruik blijkt het een heel slecht kruisnet te zijn. De delen waar de meeste kracht op komt te staan zijn van kunststof en wel van een soort dat de krachten blijkbaar niet aankan. Al na (ongeveer) de 20e keer het net ophalen in een verder schone sloot begaf het net het al. Het netje is niet duur, maar voor deze kwaliteit is elke prijs te hoog.

jelle - 01-09-2018 21:43

dit is een handige kruisnet
makkelijk in/uit te klappen al veel aasvisjes mee gevangen
deze kruisnet is echt een aanrader