Meerval Beetmelders Draadloze Set 2+1

Meerval Beetmelders Draadloze Set 2+1 Meerval Beetmelder Set Draadloos 2+1
Meerval Beetmelders Draadloze Set 2+1 Meerval Beetmelder Set Draadloos 2+1
Meerval Beetmelders Draadloze Set 2+1
1 Review | Review toevoegen
Deze draadloze beetmelders zijn speciaal ontwikkeld voor het vissen op meerval. Met de verstelbare rubberen band aan de achterkant klem je ze makkelijk op je hengels vast.

Levertijd

1 dag

€ 79,95
€ 69,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Deze draadloze beetmelders zijn speciaal ontwikkeld voor het vissen op meerval. Met de verstelbare rubberen band aan de achterkant klem je ze stevig op je hengels vast. Zodra je een aanbeet hebt en de beetmelder trillingen registreert zal hij gaan piepen. Door de hoge gevoeligheid werkt hij ook goed bij voorzichtige aanbeten!

De ontvanger werkt op 3 x AAA batterijen (exclusief). De twee beetmelders werken op 3 LR44 knoopcel batterijen (gratis meegeleverd). Wordt geleverd in een handig opbergkoffertje met foam aan de binnenkant.

Tip: je kunt de beetmelderset uitbreiden tot maximaal 4 beetmelders. Bestel hier een bijpassende losse draadloze beetmelder (kies uit groen of geel).
 
  • De meerval beetmelders hebben ieder hun eigen kleur LED (rood en blauw)
  • Met de draadloze ontvanger zie je daardoor precies op welke hengel je beet hebt
  • Op de ontvanger blijft het lampje nog een tijdje knipperen na een aanbeet
  • Ook de draadloze beetmelders zijn voorzien van een handig nagloei LED
  • De toonhoogte (4 standen) en het volume (4 standen + stil) zijn instelbaar

Sorteren op:

Review toevoegen
Heleen O. - 04-12-2023 10:05

Zo ver het weer het heeft toegelaten deze beet melders even getest (begin december). Zeer eenvoudige montage en bediening, beetmelder en ontvanger aanzetten na dat deze op de hengel is gemonteerd. Om even te testen of hij het doet was een tik op de hengel voldoende. De afstand /bereik is ook goed, tussen de bebouwing van de huizen heb ik het setje getest op +/- 25 meter afstand zonder een probleem. Zelfs binnen in huis heb ik ontvangst! Er zit wel een kleine vertraging in vanaf de aanbeet tot het melden op de melder dit is minimaal ( +/- 1 sec) Je kan het beste de ontvanger buiten je jas zakken bewaren/houden tijdens het visssen omdat er kans is dat je deze onbedoeld uitschakeld heb ik gemerkt. Tot zover ben ik er tevreden over, nu nog die meerval vangen!